om oss

OM OSS

VÄLKOMMEN TILL WH-SERVICE
"VÅR KUNSKAP DIN FRAMGÅNG"

WH-Service är ett verkstadstekniskt försäljningsbolag grundat 1935 och har alltsedan starten varit en samarbetspartner till industrin i Norrland. I moderna och anpassade lokaler kan vi erbjuda det mest förekommande inom områdena reparationer, uppgraderingar och elektromekanik.
AC/DC motorer, processpumpar, växellådor och övrig mekanisk utrustning repareras för slutkunder och tillverkare. Uppgradering av ny och befintlig utrustning med avseende på läckage, korrosion, slitage och kemikalieangrepp. Vi utför entreprenadverksamhet med montage och demontage av maskinutrustning. Vi har egen modern verkstad för renovering av mekaniska tätningar samt läppning av tätningsytor.  
 

WH-SERVICE representerar och marknadsför produkter från Siemens, Chesterton, Grundfos, Wilo med flera. Genom att vara ett verkstadstekniskt försäljningsbolag kan vi erbjuda våra kunder ett helt koncept när det gäller uppgradering av ny och befintlig utrustning.Vi har högt ställda krav när det gäller kvalitets- och miljöcertifiering, leveranskapacitet, innovation och energitänkande. Därför kommer våra produkter uteslutande från världsledande tillverkare och leverantörer. Genom konsekvent kvalitetstänkande kan vi säkerställa målsättningen att tillsammans med våra kunder uppnå störningsfri produktion, minskade underhållskostnader och optimal lönsamhet.
 

Historia
Wimnell & Holm AB grundades 1935. På den tiden var specialiten renovering och omlindning av likströmsmotorer. År 2002 förkortades namnet Wimnell & Holm AB till WH-Service AB. Med tiden har företaget utvecklats till att bli en helhetsleverantör av roterande utrustning. Sedan 2008 drivs och ägs företaget av Ludvig Brandström.

Besöks-/Postadress
Johannedalsvägen 67
863 36 SUNDSBRUK    

Telefonkontakt
060-55 36 70

Mail
info@whservice.se